Eurovision

Var nyss och kollade på TV, och började tänka på Eurovisionen. Visst var det bra att Loreen vann? :D Fast, det fanns ju nog många andra bra låtar också! Typ, ↓ Hehe :)



My best friend

Hejsan! Just nu är jag hos Carmela, ska sova över :) Dessutom, ikväll kommer ju eurovisionen! :D Tänker ni kolla?

Tyvärr, inga bilder!

Live My Life


Hej! Är just nu hemma hos Elin :)
Haha, har typ inget att säga, blogglusten är inte precis på topp :o

I alla fall, i bussen i dag (vi var till ett teater från skolan som hette Hundarnas kalevala) så lyssnade jag och Elin på olika låtar från både hennes och min mobil, bl.a Live My Life med Far East Movement & Justin Bieber. ↑ :)

Ellooo

Hej! Tänkte bara säga att ska sova över hos Elin i natt, så blir säkert inte så mycket bloggning. Tyvärr, inga bilder... Men iaf, ha det bra alla ♥

Elin

Hej! Just nu är jag hos Elin, vi har inte gjort så mycket ännu. Typ suttit vid datorn och så :D Hade inte något annat att säga precis, så bjuder på en bild (gammal bild) av Elin och mig!

Högholmen

Hej. Måste verkligen säga att min blogg inte blivit uppdaterad på flera dagar alltså :o Haha, men nu tänkte jag faktiskt visa er bilderna från Högholmen! :)  (Visar inte alla bilderna, eftersom de är rätt så många...)

















HELSINKI!!

Här kommer bilder från Heureka (dinosaurier, basketråttor osv.) Sibelius Monumentet och från Borgbacken! (nöjesfältet).


Och nu bilder på mig från Borgbacken! ↓  (Har skrivit "<- Jag." på alla bilderna där jag är med. Pilen pekar alltså på mig.) :p






Senare kommer det upp bilder från Högholmen! Ses :)

Forum

Hej alla. Tänkte nu visa er det jag shoppade när vi var till Forum! Köpte nog annat från Helsingfors också, bl.a en liten "skylt" där det står friends och en där det står carpe diem (betyder "fånga dagen") och en söt liten tavla, lite Lotta & Oukki Doukki godis osv. Men här kommer det jag köpte från bara H&M i Forum. :)


Kommer ett nytt inlägg strax där jag visar er bilder från Högholmen och Borgbacken!

J-Son

HELSINGFORS

Hej! Är nu fortfarande antagligen i Helsingfors, och detta är också ett tidsinställt inlägg. Hade inte mycket att säga, men kolla på bilden så får ni se lite från Helsingfors, och även från borgbacken och högholmen. (Det är inte jag som fotograferat bilderna.)


Det här är det sista tidsinställda inlägget, och hinner inte blogga när jag kommer hem. Så SYYNS!

Yesterdays outfit

Hej. Just nu sitter jag antagligen och packar eller gör något annat inför skolresan! (Detta är ett tidsinställt inlägg så att ni vet.) Och i morgon vaknar jag rätt tidigt och har sedan fullt upp med bl.a borgbacken, högholmen eller något av de andra sakerna vi ska göra i morgon. Kommer upp fler tidsinställda i morgon, så hejdå så länge!

Och bilden är på gårdagens outfit när vi var till högstadie på bekantar dag :)

Helsingfors ♥




Hej! Kom hem för inte så längesedan eftersom efter skolan åkte jag till affären för att köpa lite gott till skolresan! Mums! Köpte bl.a lite mentos, M&M's, "Karuselli" godis osv. :) I kväll blir det då säkert ingen bloggning, för tänker packa (vi åker till Helsingfors och sover över där en natt i ett hotell) och göra mig klar inför morgondagen.

Tänker göra några tidsinställda blogginlägg, så någon bloggning blir det nog!

Dessutom. Bilderna tog jag i går när Carmela och jag var på en liten fotorunda!

Ses ♥

Högstadie



Hej! Var nyss ute på trappan och fotade några bilder. Inte så värst speciella bilder och de har knappast något att göra med inlägget, men och då? :) I alla fall, i morgon gäller besöksdagen till högstadie! Och efter det kommer Carmela till mig. :D

Vädret i dag


Hej! Såhär ser vädret ut i dag hos mig iaf. Och det är 9,5+ grader där ute! Hoppas det börjar bli ännu varmare snart, vill ha sommar ♥ Dessutom, bilderna är tagna från fönstret i mitt rum. c:

Hihi!






♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Längtar sååå himla mycket till sommaren! ^^

Fläta ♥

Här kommer en bild på en fläta Adelina gjorde tidigare i dag åt mig! ^^

Shoes & Outfit

Heeej! :D Just nu är jag med Amelia & Adelina! Vi har inte gjort så mycket ännu, hehe.

Men nu kommer några bilder på mina nya skor jag köpte i går! ♥ Dessutom, dagens outfit ovanför ↑

Ello

HEJ. Just nu är Elin hos mig! (Ello) Och vi har inte gjort så mycket ännu, ska kanske gå ut och hoppa på studsmattan strax! Hade inte så mycket annat att säga, så bjuder på en bild av mig och Elin! Hihi :)


Ny header!


Hej! Kom nyss in från att ha varit ute en stund i det fina vädret ^^ I går sa jag att "kanske en ny design dyker upp", och om ni inte ser den nya designen nu så tryck F5. :) Vad tycker ni om den? :D
RSS 2.0